Telenor 2020

Strategisk projektledning, organisationsutveckling, koncept och paketering

 

Under 2020 har vi fått möjligheten att leverera en rad spännande upplevelse till Telenor. Genom strategisk projektledning och paketeringen av evenemang, föreläsningar och aktiviteter med fokus på medarbetare, har vi skapat oförglömliga minnen tillsammans. 

 

Telenor Life är ett initiativ som har som syfte att inspirera, motivera och engagera medarbetarna. Vi har fått vara med och skapa några av dessa program.

 

Life Pep Talks  

Life Pep Talks är ett digitalt forum för inspiration och pepp genom strategiskt utvalda föreläsare. Tidigare år har detta forum varit ett fysiskt evenemang, men i samband med att medarbetarna började jobba hemifrån stöpte vi om programmet till en helt digital upplevelse och satte ett nytt namn på evenemanget. Vi på Paraply har varit del av framtagandet av programinnehåll samt den tekniska leveransen kring upplevelsen. Föreläsningarna har varit otroligt uppskattade med högt deltagarantal. 

 

Digitala och fysiska utskick

Under året har vi jobbat med idé, koncept, grafisk form, copy och paketering kring en rad utskick till medarbetarna. Vår produktion har också haft ansvar för all logistik och hantering av utskicken. 

 

Digitala event

Som avslutning på 2020 lanserade vi och Telenor ett helt nytt digitalt event i två avsnitt, för alla medarbetare. Eventet hade som syfte att fira året som gått, lyfta medarbetare, känna gemenskap och interagera med varandra. Tillsammans arbetade vi fram idé, koncept och paketering samt producerade innehåll, grafisk form, motion och copy. 

 

Båda programtillfällena livestreamades i Teams Live Event från en “hemma hos-studio” i Stockholm och kombinerades med förinspelat material. Medarbetarna kunde interagera med programledaren i livestreamen genom chatten, ställa frågor och kommentera sändningen. 

Deltagare bjöds på ett väldigt personligt program med allt från intervjuer och hälsningar till hemmahos-besök, pepp och stämningsfulla musikinslag. Resultatet fick stående ovationer och byggde stolthet och gemenskap. Vi tycker att det är ett kvitto på att ett väl genomarbetat digitalt event med ett tydligt syfte och proffsig inramning kan sprida värme och få hjärtat att dunka lite snabbare trots “a world of distance”.

 

Hos Paraply har jag hittat en leverantör som vågar sticka ut, som vågar göra nytt och som vågar prova även om det inte är gjort tidigare. Jag är imponerad över deras fantastiska bredd och sätt att lösa “allt”!

/Lovisa Lönnqvist, Engagement manager and Experience partner, Telenor

 

Vi är otroligt stolta över att ha fått vara en liten del i Telenors liv. Deras envisa arbete med att skapa en fantastisk kultur för sina anställda inspirerar oss och är otroligt roligt att få vara en del av.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att stärka relationer mellan människor, företag, kollegor, idéer eller varumärken.

Kontakt