Telavox – Kalmar

I januari 2019 fick vi uppdraget att hjälpa Telavox med deras årliga kick off resa och förgylla ett antal dagar i Kalmar för hela personalstyrkan.

 

Uppdraget utgick ifrån att vi fick helhetsansvaret för att skapa tre dagar fyllda med god mat, intressanta workshops och inspiration och festliga upplevelser. Målet var att komma närmare varandra, lära känna varandra bättre och bli inspirerade tillsammans. För oss innebar det idé, koncept och designarbete så väl som projektledning av upplevelsen och själva produktionsledningen i utförandet. Ett stort uppdrag var att knyta ihop konferensens alla delar så att den efterfrågade känslan fanns med i allt som gjordes.

 

Vi abonnerade ett helt hotell och “flyttade in” där. Här skapades en central mötesplats fylld med värdeord, aktiviteter och upplevelser. På hotellet kunde deltagarna känna sig som hemma och det var den centrala mötesplatsen för kick offen. Till detta adderade vi; En eftermiddag med historiska vingslag på Kalmar slott med bland annat en kreativ workshop innehållande lego och flyttkartonger. En matrunda längs Kalmars kullerstensgator. En galamiddag. Alla kvällar avslutades på hotellet som kontinuerligt byggdes om med hjälp av dekor, inredning och interaktiva aktiviteter för att skapa nya mötesplatser.

 

”För oss var målet att hitta en helhetslösning där vi kunde mötas, umgås och inspireras. Vi har tidigare varit på spektakulära platser runt om i världen men vågar nästan säga att upplevelsen i Kalmar slår det mesta. Att ha ett hotell för oss själva, ha allt specialgjort för oss och också närheten gjorde detta till en unik upplevelse för oss. Paraply hjälpte oss verkligen från start till mål.”

/ Victoria Lindén, HR business partner Telavox

 

Projektet tillsammans med Telavox fick oss att visa en stor mängd av det vi kan erbjuda och vi är stolta över att ha fått helhetsansvaret för en sådan här kick off. Framförallt stolta över att ha kunnat addera det där “magiska lilla extra”som vi älskar.

 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att stärka relationer mellan människor, företag, kollegor, idéer eller varumärken.

Kontakt