Telavox – Berlin

Vi fick den stora äran att för andra året i rad jobba med Telavox stora kickoff. En enormt viktig start på det nya året för hela företaget med stort fokus på att inspirera och motivera alla medarbetare. Januari 2020 lanserade Telavox en helt ny kulturbok med en tydlig vision och målbild. Som inledning på vårt uppdrag fick vi djupdyka och ta fram verktygen och metoderna för att jobba med en fantastisk arbetsmiljö, en hållbar framtid och Telavox vision.

 

Vårt team arbetade med att planera, paketera och slutligen också leverera hela företagets kickoff och i januari 2020 välkomnades 230 förväntansfulla Telavoxare på ett chartrat tåg ner till metropolen Berlin där vi genomförde fyra dagar fyllda med inspiration och workshops av högsta kvalitet.

 

Från idé, koncept och designarbete så väl som projektledning och teknisk produktion samt logistisk planering, facilitering och moderering, tog vi hela ansvaret och projektet från start till mål.

 

Telavox hållbarhetsarbete ställde höga krav på både val av transportmedel, mat, boende och samarbetspartners. Förutom tåget som tog gästerna hela vägen från Malmö ner till Berlin och Potzdamer Platz, gjorde vi ett noggrant arbete i val av hotell och i all branding, material och trycksaker. Det serverades endast vegetarisk mat och alla miljöer andades Telavox värderingar med en grön tråd genom hela programmet. Till dagarna adderades äkta Berlinifierade middagar och fester på unika och väl utvalda arenor i hjärtat av Berlin, fyllda med överraskningar, unika detaljer, lokal prägel och en stor dos av “det där lilla extra” som får minnen att skapas.

 

Tillsammans med inspirerande talare och workshops skapade vi en kickoff som fyllde deltagarna med både inspiration och ny kunskap att ta med sig hem till sina respektive kontor.

 

”Detta var den bästa kick offen ever. Av alla mina kick offer, någonsin. Allt ligger i detaljerna och de har varit helt perfekta. Vi letar efter en helhetsleverantör som lägger tid på att lära känna oss, som förstår vad vi vill ha och också överraskar oss på vägen. Och det har vi hittat i Paraply.”

/ Victoria Lindén, HR business partner Telavox

 

Vi är väldigt glada över att få jobba tillsammans med en sådan innovativ, rolig och framtidstänkande kund som Telavox. I samarbetet får vi nyttja det som vi är bäst på – att vara en helhetsleverantör. Vi nyttjar hela mångfalden av vårt företag och kan på det sättet leverera en magisk upplevelse på ett effektivt sätt där kunden enbart har en kontaktyta för allt de vill göra.

 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att stärka relationer mellan människor, företag, kollegor, idéer eller varumärken.

Kontakt