Techtank Conference 2020

Projektledning, teknisk infrastruktur, filmproduktion, webb

 

I fem år har Techtank arrangerat en årlig konferens med fokus på innovativ tillverkning för industriellt bruk. 2020 fick vi på Paraply i uppdrag att göra en helt digital upplevelse av konferensen, samt grafisk formgivning, design och webbplattformen för mötet med inklusive anmälningsfunktion.

 

Föreläsare och deltagare från hela världen kopplades samman och deltog, interagerade och inspirerades av varandra via den digitala plattformen Hopin med fantastiska verktyg för breakout sessions, föreläsningar och interaktion. Konferensen leddes av två moderatorer som sände live från dels en uppbyggd studio i Karlskrona och en studio i hemmamiljö. Mötet varvades med förinspelat material, föreläsningar och liveupplevelser. Inbjudna föreläsare väntade i ett digitalt “Green room” där vår producent kunde vägleda, guida kring tekniska frågor och påa nästa talare in i sändningen.

 

Genom bra tekniska lösningar och en professionell grafisk inramning genomfördes konferensdagen på ett väldigt smidigt och intresseväckande sätt. De två moderatorerna, som utgick från två olika studios, gjorde ett fantastiskt jobb med att hålla ihop helheten och konferensen utvärderades med mycket positiv feedback.

 

Mitt under pågående Coronapandemi skulle vi arrangera vår årliga Techtank Conference. Att genomföra en fysisk konferens var inget alternativ – vi behövde ”go digital”. I Paraply hittade vi den ultimata producenten som skapade en fantastisk digital helhetsupplevelse för runt 150 deltagare från hela världen. Paraplys team stod för kvalitet och proffsighet ut i fingerspetsarna och gav oss arrangörer ett otroligt stöd genom hela processen som vi lärde oss massor av. Succé!

/Karin Andersson, ansvarig projektledare, Techtank

 

Vi är oerhört stolta leverantörer av projektledning, grafisk formgivning, filmproduktion, samt tekniska infrastruktur på en internationell digital konferens med så gott resultat. 

 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att stärka relationer mellan människor, företag, kollegor, idéer eller varumärken.

Kontakt