Roxtec 25 år

Roxtec är ett globala industriföretaget med huvudkontor i Karlskrona men med säljkontor över hela världen. I samband med företagets 25-årsjubileum ville företaget ta tydligt avstamp i sin egen berättelse, men också den geografiska platsens historia.

 

För Roxtecs räkning fick vi vara med och hjälpa till med några delar under företagets jubileumsår.  Det mest centrala var den stora jubileumsfesten då företaget firade samtidigt över hela världen. Merparten av firandet skedde i världsarvsmiljö i Karlskrona. Vi på Paraply skapade ett antal mötesplatser, tekniklösningar och upplevelser för ägare, ledningsgrupp, styrelseledamöter och medarbetare.

 

Det genomgående temat för evenemanget var Roxtecs  bakgrund kopplat till Karlskronas världsarvshistoria. Festen leddes av ”Historieätarna” Erik Haag och Lotta Lundgren som iklädde sig olika roller ur århundradena och fortsatte sedan in i framtiden. Middagen inleddes i Repslagarbanan som är 

Sveriges längsta träbyggnad och avlutades i en annan världsarvsbyggnad, Wasaskjul, där Cirkus Cirkör bjöd på en hissnande show från rep i taket.

 

För mat och dryck stod lokala köksmästare samt Sigrid Bárány från Sveriges mästerkock. Allt baserat på lokala råvaror såklart. 

 

Därifrån transporterades sällskapet till Karlskrona konsthall för en avslutande fest med bland annat jubileumstårta, specialbyggd guldbar, livemusik, DJ och pyroteknik.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att stärka relationer mellan människor, företag, kollegor, idéer eller varumärken.

Kontakt