Mex-dagarna

MEX-dagarna arrangeras årligen av Svenska Kommunal-Tekniska Föreningen. 2016 fick vi uppdraget att arrangera det årliga mötet i vår hemstad Karlskrona.

 

Omkring 450 gäster från hela Sverige samlades under två novemberdagar i världsarvsstaden Karlskrona. Evenemanget inleddes med kvällsmingel på Scandic Karlskrona. Dagen därpå drog evenemanget igång på allvar med uppstart på Marinmuseum innan alla välkomnades till Karlskronas anrika Konserthus för registrering och frukost.

 

Efter frukost bjöds det på en hel dag fylld av intressanta föreläsningar och inspirerande miljöer i Konserthuset. Utanför entrén hade ett specialbyggt tält satts upp där det erbjöds möjligheter till nätverkande och mingel i pauserna.

 

Efter ytterligare föreläsningar avslutades den första dagen med stor bankett och underhållning i Östersjöhallen. På menyn stod bland annat Rökt älg med västerbottencréme till förrätt och lammrostbiff med rostade rödbetor och chêvrecréme till varmrätt. Under kvällen tävlade gästerna i ett specialanpassat quiz där man svarade via ett mentometersystem.
Lagom till desserten korades en vinnare som fick en specialtillverkad MEX-statyett med sig hem.

 

Dag två började tidigt med ytterligare inspirationsföreläsningar i Konserthuset. Efter lunch och några avslutande föredrag avslutades evenemanget med att gästerna som behövde passa flyg och tågavgångar fick en påse innehållande lokalproducerad färdkost att avnjuta längs med färden.

 

Mötet och upplevelserna under de tre dagarna fick högsta betyg från deltagare och har omnämnts som ett av de bästa i arrangemangets historia.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att stärka relationer mellan människor, företag, kollegor, idéer eller varumärken.

Kontakt