Länsgemensam psykiatri

I januari 2016 fick vi uppdraget att hjälpa Landstinget Blekinge och Länsgemensam Psykiatri med en stor kickoff. Syftet var att lyfta och inspirera medarbetarna, arbeta med avdelningens värdegrund och ha en fantastiskt rolig dag tillsammans.

 

Dagens programledare var Paula Gullbing som bland annat gästades av erfarna ledarna, coacherna och inspiratörerna Magnus Helgesson och Tomas Enhager. Deltagarna ingick även i olika workshops där ämnen som team- och lagarbete, attityd och målsättning, mänskliga behov, coaching och stresshantering diskuterades.

 

Under eftermiddagen genomfördes Landstinget Blekinges första filmserie med Superhjältar. Skådespelarna var inga mindre än de anställda själva som fick lyfta sina superkrafter. På kvällen var det middag och underhållning.

 

Hela dagen dokumenterades i text och bild för att medarbetarna skulle kunna ta med sig allt hem och implementera i vardagen. Personalrummet fick även nytt bildkollage med årets superhjältar samt trevliga minnen från kickoffen.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att stärka relationer mellan människor, företag, kollegor, idéer eller varumärken.

Kontakt