HiQ:s Kunskapsbar

På HIQ kallar man sin Kunskapsbar för en av årets höjdpunkter. Då bjuder man kunder, medarbetare och andra gäster på inspiration, kunskap och musik i form av ett spännande koncept.

 

Under 2016 bjöd man in till hela sju Kunskapsbarer i sju städer. Det började med Helsingfors och vi på Paraply fick förmånen att producera hela turnéavslutningen i Karlskrona.

 

Kunskapsbaren samlar varje år omkring 4.000 gäster och 40 föreläsare samt inspiratörer på de orter där HiQ är verksamma. I Karlskrona tog eventet plats i anrika Karlskrona konsthall som genomgick flera förvandlingar under kvällen. Eventet bestod bland annat av djupdykning i ny teknologi, framtidsspaning, inspirationsföreläsningar och intressant nätverkande. Gästerna njöt av god mat och en lokalproducerad godis- och glassbuffé. Senare på kvällen var det show med Dregen från Backyard Babies som kvällen till ära även fått en egen rockbar med Marshallkylar samt Dregenöl. 

 

Kvällen förevigades och spreds i sociala medier genom ett interaktivt fotobås som tillfälligt byggts upp. 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att stärka relationer mellan människor, företag, kollegor, idéer eller varumärken.

Kontakt