Arbetsmarknads­förvaltningen

Organisationsutveckling och strategisk projektledning

 

I fem års tid har vi fått möjligheten att hjälpa Arbetsmarknadsförvaltningen på Karlskrona kommun att fira året som gått. Uppdraget innebär en kväll med fokus på inspiration och utveckling kombinerat med firande och nätverkande. Genom åren har vi fått möjligheten att paketera och projektleda hela upplevelsen för kunden. Baserat på olika teman har programmet spänt över allt från digital omställning till mångfaldsarbete och välbefinnande. 

 

2020 utgick från temat Hållbarhet under rubriken “Hållbart medarbetarskap i en föränderlig värld”, med fokus på hur organisationer, genom att stärka teamet och lagandan kan jobba mer effektivt och nå fantastiska resultat. Ett tema som var mer aktuellt än någonsin efter ett år av stora omställningar, nya perspektiv och utmaningar.

 

En vanligtvis fysisk sammankomst fick, med anledning av restriktionerna, stöpas om till en helt digital träff för alla medarbetare. Med förinspelat material från en studio i Karlskrona bjöd vi in mindre medarbetarteam till ett digitalt firande som innehöll både interaktiva aktiviteter, inspirationsföreläsning och diskussionsforum. I år bjöd vi in föreläsaren Gunnar Söderström som är expert på att sprida energi och inspiration kring tips och tankar om ett bättre medarbetarskap. Alla spännande och värdefulla diskussioner från respektive grupp spelades in som material för vidare inspiration och utveckling framåt. 

 

I Paraply har jag hittat ett bollplank som utmanar mig att tänka nytt och som också alltid hittar lösningar som passar oss, vår budget och våra behov. Årets firande är något vi kan vara stolta över - vi ställer inte in, vi ställer om!

/ Maria Andersson Förvaltningschef AMF

 

Vi på Paraply är stolta leverantörer av projektledning, programinnehåll, teknisk infrastruktur, film, foto och grafiskt manér.  

 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att stärka relationer mellan människor, företag, kollegor, idéer eller varumärken.

Kontakt