A Walk In The Park

Sommaren 2016 lanserade vi konceptet ”A Walk In The Park” ihop med The Tivoli, Welcome Concerts och i samarbete med United Stage. ”A Walk In The Park” är en kringresande musikfestival som under premiäråret besökte tre vackra parkmiljöer i Sverige och lockade en publik på totalt 27.000 personer.

 

Ambitionen var att utgå ifrån ett antal partners olika erfarenheter och skapa en festivalupplevelse som var helt ny i Norden. Paraply produktion, The Tivoli, Welcome Concerts och United Stage bjöd under premiäråret på artisterna Náno, Amanda Bergman, Melissa Horn, Miriam Bryant och Lars Winnerbäck. Ett artistupplägg som lockade hela 27.000 personer till städerna Kalmar, Helsingborg och Uppsala.

 

Den världskända amerikanska konstnären Kii Arens gjorde festivalens Art Work. Kii har designat posters åt artister som Lana Del Rey, Dolly Parton, Radiohead och Queens of the Stone Age. Han har även gjort konsertposters till gigantiska festivaler som Lollapalooza, Coachella och helt nya Desert Trip.

 

Under A Walk in The Park kunde man se ett smakprov på det Kii gjort på festivalens ”Pop-Up Art Exhibition” som fanns på plats på samtliga de festivalerna. På plats fanns även Norrlands Guld med sitt spektakulära ”kallhus” och en hel rad food trucks som bjöd på allt från pulled pork, hamburgare, korv och langos till soulfood.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att stärka relationer mellan människor, företag, kollegor, idéer eller varumärken.

Kontakt