Kontakt

Karlskrona

c/o The Pot – World Trade Center
Blekingegatan 1, 371 34 Karlskrona

Kalmar

Ölandsgatan 12, 392 31 Kalmar

Malmö

Södra förstadsgatan 88A, 214 20 Malmö

Stockholm

Lützengatan 9 BV, 115 20 Stockholm

Har du ett uppdrag till oss?

Team Paraply

Josefine Olsson Föräldrarledig projektledare

Cajsa Augustzén Affärsutvecklare

Leo Åkesson Digital producent

Magdalena Hammarstedt Grafisk formgivare

Gustaf Johansson Produktionsledare

Björn Lindberg Fotograf/Digital producent

Christopher Landin Grafisk formgivare/Fotograf

Robin Åkerman

Arbetsuppgifter

Robin är den sammanhållande kraften mellan Paraplys olika delar. En operativ och säljande VD som älskar att vara mitt i smeten. Med en outgrundlig passion för varumärken, fulländade evenemang, episka upplevelser, teknik och framtidens möjligheter tar han gärna initiativ till hur vi på Paraply, så väl som våra kunder, utvecklar sina verksamheter.

Bakgrund

Robin var med och grundade Paraply 2008. I övrigt har han under hela sitt liv hållit på med allt mellan himmel och jord. Med ursprung i en entreprenöriell familj korsade vägarna redan i tidig ålder både evenemangs-, restaurang- och fastighetsbranschen. Första styrelseuppdraget kom i en lokal musikförening som 7-åring där passionen för olika slags upplevelser tog fart på allvar. Robin har sedan dess tagit examen på Handelshögskolan i Stockholm, drivit modebutiker i Stockholm samt turnerat som musiker i vida världen med en rad finfina artister och band. Innan Paraply grundades drev Robin egen konsultverksamhet med uppdrag inom strategi, affärsutveckling, marknadsföring, projektledning och evenemang.

I samband med att vi grundade Paraply var jag och några vänner på U2:s galna 360-turné i Paris. Efter en oförglömlig konsert ville vi toppa kvällen med besök på ett av världens mest berömda hotell och hamnade självklart på Hôtel Ritz. I The Bar Hemingway drack vi drinkar från en av världens mest berömda bartenders och fick samtidigt en berättelse om hotellets historia. Bartendern Colin Peter Field förklarade sin vision om varje drink som lämnar hans hand ”To always deliver, at least, on top of customer’s expectations and dreams”. Det satte fingret på resan vi precis hade påbörjat. Sedan den dagen har vi på Paraply eftersträvat att göra precis det.

Skryt

Robin har haft den fina möjligheten att vara med och ta emot samtliga priser Paraply har tilldelats genom åren. Om du är nyfiken kan du läsa mer om detta under ”Case”. Han har även fått Svenskt Näringslivs pris ”Blekinges Mest Företagsamma Människa”. Han är väldigt stolt för sitt SM-guld i beachhandboll.  Robin sitter även i styrelsen för Visit Blekinge AB och har varit med och startat Karlskrona Pride.

Familj

Robin packar gärna in familjen i bilen och åker till en avlägsen plats utan mottagning. I bilen finns världens mest underbara och förstående flickvän Malin, sonen Manfred och hunden Vilja. Mamma, pappa, syster Angelica och systersonen Malcolm får gärna följa med också.

Malin Törnquist

Arbetsuppgifter

Malin är en av våra projektledare på kontoret. Hennes uppgift är att leverera attraktiva upplevelser och evenemang och se till att våra uppdrag hela tiden utvecklar och förhöjer upplevelsen för våra kunder. Hennes arbete kräver såklart stenkoll på både trender och utmaningar på marknaden.
Malin ansvarar för våra liveproduktioner och lägger även mycket kärlek på verksamheten i Karlskrona Konsthall med målet att blåsa liv i en fantastisk arena som alldeles för få har upptäckt. Malin ansvarar också för en del av vår digitala kommunikation och har förmågan att vara både strukturerad, fokuserad och samtidigt ha tusen bollar i luften.

Bakgrund

Malin kommer från musikbranschen och har en lång och gedigen musikkarriär i bagaget. Hon är en utbildad sångpedagog som valde musik- och turnélivet före läraryrket. Malin har tidigare jobbat både i event- och restaurangbranschen. När Paraply blev ett faktum och etablerade sig i Karlskrona, fanns det inga andra alternativ än att flytta från Stockholm och ge företaget all tid och kärlek.

När jag ser den hängivna publiken hänga över kravallstaketet längst framme vid scen. När tårarna rinner och skriken skjuter i höjden. När mannen i hatt äter sin femte langos och den dansande kvinnan i rött somnat i en fatboy-säck framför Parkscenen. När någon säger att detta var den bästa festivalen vi någonsin spelat på, och när vår personal hellre sitter kvar och hänger istället för att gå hem. Då känner jag att det vi gör är något bra... och att jag älskar mitt jobb

Skryt

Malin har skakat hand med Keith Richards, vunnit ett USM-guld i kulstötning, tagit en kaffe med Dolly Parton och varit förband till Celine Dion. Malin har grymma matkunskaper och är hjärnan bakom många av Paraplys framgångsrika matkoncept.

Familj

Malin har rötterna i den Skånska slätten men flyttade till Karlskrona för jobbet och kärleken. Hon bor med sambo, barn och hund i ett hus mitt i stan. Familjens stora passion är mat, resor och musik – allt som får hjärtat att slå ett extra slag. När hon inte jobbar dricker hon bubbel och går på Zoo.

Oskar Askevik

Arbetsuppgifter

Oskar arbetar som produktionsledare ute på våra evenemang där han med en mixad kompetens inom scen, event, service och servering strävar efter att göra varje evenemang till det bästa hittills.

Bakgrund

Oskar är född och uppvuxen i Karlskrona. Tidigt i livet intresserade han sig för musik och allt som hör därtill, och har genom åren spelat med flera olika band och artister både i Sverige och utomlands. 2014 flyttade han till Stockholm med sitt band Vapenbröder för att på allvar smaka på den svenska musikbranschen inifrån. Detta kombinerades med några tusen flygningar som flygvärdinna på SAS och två års heltidsstudier i låtskriveri och musikproduktion vid Rockmusiklinjen i Stockholm. Han är en riktig upplevelsejunkie som älskar att resa, gå på konserter och är just nu riktigt insnöad på dykning. Som nyss hemflyttad till Karlskrona är han supertaggad på att ta sig an nya utmaningar hos oss på Paraply!

Jag såg min husgud The Tallest Man On Earth spela sin sista låt på Way out west 2016 och hela konserten avslutas med ett femstämmigt á capella-outro. 300 meter bort på en annan scen börjar Hurulas basist att spela monotont och argt, och stör ut hela köroutrot vilket jag väl inte var helt glad över. Då hade jag ingen aning om att jag en dryg timme senare själv skulle stå där 300 meter bort, med hakan tappad tio gånger om, efter att ha bevittnat en av de bästa och mest oväntade konserterna i mitt liv. Ibland vet man inte vad det är som kommer att beröra en, men när det händer så blir man bara helt maktlös. Såna upplevelser älskar jag och då gäller det att bara låta sig själv sköljas runt av den känslovågen.

Skryt

Oskar har dykt med hajar, sjungit karaoke i Tokyo och suttit i ett fritt fallande flygplan (det löste sig!). Tillsammans med bandet Vapenbröder tilldelades han Karlskrona kommuns kulturpris, utsågs till Stockholms bästa liveband och slog röstrekord i Musikguiden i P3. Han fyndar hellre på second hand än går på IKEA, älskar sin lödkolv och är grym på att backa med släp. Har man otur kan en och annan dålig ordvits slinka ur honom.

Familj

Oskar och sambon Linda bor tillsammans med de bortskämda katterna Thelma och Louise. Nu pågår jakten för fullt efter drömbostaden. Semestern spenderas helst på en Liveaboard där det finns stora fiskar och fina koraller. Umgänget kretsar ofta kring musik, sällskapsspel, mat och dryck, och en husregel är att man aldrig kan ha för många gäster!

Cajsa Augustzén

Arbetsuppgifter

Cajsa är vår Kalmarbaserade projektledare som på sikt kommer ta med sig Paraply och allt vad vi kan erbjuda till denna nya spännande marknad. Cajsa driver projekt från start till mål och brinner för mötet mellan människor och organisationer. Att tillsammans med kunder skapa hållbara visioner och att hitta kreativa sätt att genomföra dem på är Cajsas ständiga målsättning. Hennes motto är “det lilla extra”, vare sig det gäller att servera en vanlig ostfralla eller en fem dagar lång konferens.

Bakgrund

Cajsa har en mångsidig bakgrund inom projektledning, event och HR. Den röda tråden har alltid varit möten mellan människor och att utveckla andra. Innan Paraply har hon jobbat på Almi Företagspartner med företagsutveckling och senast på konsultbyrån McKinsey & Company där hon jobbat inom deras Professional Development-avdelning.

Jag har genomfört mängder av olika utbildningar och konferenser de senaste åren i både stor och liten skala. Jag älskar känslan av att få vara med från första kreativa tanken till att kunna blicka tillbaka efter eventet och se resultatet efter allt hårt jobb.

Skryt

Något Cajsa gillar är att förändra och att hitta lösningar. Ser hon något som inte känns rätt eller fungerar kliar det i fingrarna för att göra något åt det. Det har gjort att hon många gånger hamnar i roller eller på jobb där just utveckling står i fokus. Det har till och med gått så långt att hon fått en hedersmedalj för sitt engagemang i förändringsarbetet kring jämställdhet och mångfald på Växjö universitet!

Familj

Cajsa kommer ursprungligen från Karlskrona men har efter några vändor i bland annat Luxemburg, Holland, Växjö och senast i Stockholm bestämt sig för att flytta hemåt. Drömhuset inköpt i Kalmar. Cajsa är gift med Olof och har två barn, Greta och Sixten. Cajsa är en aning petig när det gäller både mat och dryck. Ska man bjuda på något så är det bubblig äppelmust eller Mojitos som gäller. Väljer nog dessutom korv och makaroner före gourmetmat även om hon innerst inne önskar att hon var en foodie.

Leo Åkesson

Arbetsuppgifter

Leo jobbar som digitalproducent i vår ateljé. Det är exempelvis Leo som filmar och producerar alla våra filmer och animationer.

Bakgrund

Leo tror stenhårt på att allting går att uppnå om man bara vill det. Han är helt självlärd och kallar sig för pragmatisk idealist. 2016 startade han företaget Kontoret och genom åren har han gjort allt från musikvideos och reklamfilm till dokumentärer och kortfilmer. Leo kommer närmast från Creative Peoples i Malmö, där han framförallt har skapat innehåll och kampanjer för sociala medier.

Efter att ha arbetat många år med oss på Paraply som frilansare är han nu en fast del av Paraplyfamiljen.

Efter en klassisk, colombiansk vansinnesfärd i taxi fick vi gå de sista kilometrarna upp för berget till Manantiales i Medellin. Väl uppe förstod jag, trots månader av research och förberedelser inför dokumentären, att det inte gick att förstå förrän jag stod där mitt i en av Medellin’s favelor.
Iklädda en lokal hjälporganisations västar fick vi ostört gå förbi gängen och möta människor i deras hem(skjul med plåttak som bäst). Mitt möte med verkligheten för sex miljoner mammor, pappor och barn i Colombia förändrade mig. Jag såg på riktigt hur orättvis vår tillvaro kan vara och bestämde mig den dagen för att jag inte bara har en chans att göra skillnad - jag har ett ansvar. Ett ansvar att berätta den här historien vidare.

Skryt

Genom åren har Leo fått en rad priser både lokalt, nationellt och internationellt. Senast blev musikvideon till låten Royal Republics låt ”Baby” prisad på en av världens största filmfestivaler – Raindance film festival i London. Samma festival som bland annat Memento, Pulp Fiction och Oldboy blivit prisade på.

Familj

Leo bor i Malmö, mitt på Möllan, med sin sambo Cornelia och katterna Göte och Greta. Leo tycker om att resa till gamla öststater medan katterna älskar skärgårdsön Aspö i Blekinge. Så det brukar bli antingen det ena eller det andra.

Shervin Mutavelli

Arbetsuppgifter

Shervin ansvarar för vårt lager och våra transporter och ser till att allt vi behöver är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Han är en multikonstnär som kan allt från att laga bilar till att snickra möbler och laga mat.
Ordning och reda är en förutsättning för Shervins arbete och ingenting lämnas åt slumpen eller görs med vänsterhanden.
Shervins arbetsuppgifter kräver god struktur men också flexibilitet, mycket muskler och en positiv inställning.

Bakgrund

Shervin har arbetat som tekniker inom el- och vatteninstallation på sin fars företag i Iran. Han har också jobbat som bilmekaniker och har ett brinnande intresse för fordon. Shervin pratar mer än fem språk och sjunger lika bra på all fem…

Perfekt - inget annan duger

Skryt

Shervin är stark. Ruskigt stark.

Familj

Shervin och hans familj kommer från Teheran. Han kom till Sverige 2009 och bor min sin familj i en lägenhet utanför stan. Shervins största hobby är att träna och umgås med sina vänner. Överst på önskelistan står motorcykelkörkort och en cruisingresa genom Europa.

Josefine Olsson

Arbetsuppgifter

Josefine är en kreativ projektledare som får saker att hända. Hon driver huvudsakligen Karlskrona Skärgårdsfest men är också involverad som projektledare i flera andra projekt. Josefine älskar att hålla i kreativa möten och att idégenerera. Hon har en enastående förmåga att måla upp visioner och har en aldrig sinande idébank med den ena galna idén efter den andra. Hon gillar att stå på scen och tar mer än gärna rollen som moderator.

Bakgrund

Fick tidigt i karriären uppdraget att konceptualisera och etablera en av Sveriges största sportkedjor, Stadium Outlet från norr till söder och även i Finland. Har studerat ekonomi på Högskolan i Gävle och fann sedan sitt mecka i den kreativa skolan Hyper Island där hon utbildade sig till facilitator och organisationsutvecklare. Hon driver även sitt eget företag Mayday Monday.

Det finns inget som är så tillfredsställande som när Karlskrona Skärgårdsfest växer fram dag för dag och när det sedan är igång och du kan ta ett steg tillbaka och se hur Karlskronas invånare, turister och hemvändare njuter och ler. En gåva till så många

Skryt

Precis hemkommen från Almedalen där hon var moderator för flera workshops (fick fler viewers än Johan Wester). Josefine har varit med och skapat Innovate Passion i Blekinge där unga kvinnor skapar innovationer av deras fritidsintressen. Om någon är roligast på kontoret är Josefine garanterat den som är mest galen (kreativa ryck från Josefine är vardagsmat för resten av kontoret).

Familj

Har äntligen landat på svensk mark tillsammans med sin pilot till sambo Magnus, efter att ha bott i Rom i två år och testat allt vad Italien har att erbjuda. Bor i nyköpt drömhus i Torsnäs. Att stiga upp på morgonen oavsett väderlek och se hur havet leker eller ligger spegelblankt är fantastiskt. Har en älskad häst som även den är ett stort projekt att projektleda! Antikrundan är bästa tv-programmet.

Mårten Fischer

Arbetsuppgifter

Mårten arbetar som Art Director i vår ateljé. Han jobbar brett med både våra egna och våra kunders produktioner. Med allt ifrån grundläggande kommunikation och varumärkesvård till konceptualiseringar, strategier och digitala plattformar.

Bakgrund

Mårten har arbetat på reklambyrå både i Karlskrona och Stockholm under närmare 20 år. Han började sin karriär som fotoassistent men sadlade sedan om till grafisk formgivare och webbdesigner. Har pluggat färg- och formlära vid Göteborgs Universitet och grafisk form och art direction via Berghs.

”Det är en spännande tid vi lever i. Digitaliseringen påverkar allas liv och det gäller att hänga med i utvecklingen. Det som trots allt består är upplevelsen som alltid är och har varit fysisk och emotionell oavsett kanal. Därför älskar jag att arbeta med kommunikation som springer ur eller skapar upplevelser.”

Skryt

Har vunnit priser för både reklamkampanjer och hemsidor. Fått sitt arbete publicerat i branschtidningen CAP&Design och varit med att skapa typsnitt som använts av och omnämnts i tyska Slanted Magazine och engelska Creative Review.

Familj

Mårten bor med sin fru Karin på Aspö i Karlskrona skärgård och åker färja till och från jobbet varje dag. Tillsammans har de barnen Hannes, Astrid och Gustav och i villan bor även katterna Selma och Sonja samt i trädgården sex stycken hönor. När Mårten inte skapar reklam gillar han att umgås med familjen, titta på film, lyssna på musik, gå på konsert, resa, god mat och dryck.

Björn Lindberg

Arbetsuppgifter

Björn är vår digitala producent. Han jobbar med foto, film, motion graphics och animationer.

Bakgrund

Björn har jobbat som frilansande fotograf och filmare i många år. Tillsammans med Leo Åkesson startade han 2016 film- och fotobyrån Kontoret men har nu istället tagit plats på Paraply-kontoret.

På en landsväg i solnedgången. Kossorna stirrar, fåglarna skingrar sig, en häst som springer över ängarna. Känner de varma sommarvindarna som nästan lyfter en under armarna. Det enda jag hör är motorn som vrålar och mina egna andetag i hjälmen. Att sedan lägga ner hojen för att gå in i en vänstersväng, känna hur världen susar förbi och med ett stadigt tag vrida om gasen en aning till. Bara lite till, så där lagom ni vet, som när man tar ett varv extra med chokladsåsen över glassen. Där… Där har ni min meditation.

Skryt

Björn är grym på studiofotografering och kan ljussätta alltifrån en telefon till en lastbil. Det påstås även att Björn har norra Europas mest muskulösa vader. Dock finns det inga bevis för detta, men träffar ni honom så ta en titt och bedöm själva.

Familj

Björn bor mitt på Trossö i Karlskrona med sin sambo Emma. Han älskar öl, vin och mat. Men finns det ingen avsmakningsmeny att beställa så går det också bra med något ”runt, platt och fett”.

Sara Kroon

Bakgrund

Sara är född och uppvuxen i Torhamn med pappas bondgård runt knuten. Efter gymnasiet mellanlandande hon ett år i USA som aupair innan flyttlasset gick till Stockholm där hon blev kvar i 8 år. Två av dessa spenderades på utbildningen ”Projektledning inom möten & events”. Efter avslutade studier jobbade Sara på flera olika byråer inom upplevelser och event, bl.a Hansen, Springconf och Sticky Spider. Sedan drygt 4 år tillbaka jobbar hon här hos oss på Paraply.

Arbetsuppgifter

På Paraply är Sara produktionsansvarig vilket innebär att hon tillsammans med sitt team planerar och genomför de flesta av våra evenemang. Hon koordinerar konserter, planerar inför festivaler, bokar personal och ansvarar även för arrangemangen på Rydows Bazar.

Jag skulle vilja säga något om att det bästa med jobbet är när man på ett gig kan ta ett steg tillbaka och insupa nuet. Att stanna upp och reflektera över det fantastiska vi tillsammans åstadkommit. Men tills dess jag kan sätta ord på den känslan så får det stå såhär.

Skryt

Under hela 10 år sysslade Sara med truppgymnastik och en höjdpunkt var när laget placerade sig på pallen vid USM. Hon anser sig även vara rätt vass på skidåkning men utövar tyvärr sporten alldeles för sällan.

Familj

Sara bor i centrala Karlskrona tillsammans med sambon Pontus och sonen Lowe. Pontus jobbar även han i branschen men som ljustekniker och är inte sällan på resande fot. Därför kräver även vardagen en hel del koordinering. Lyckligt och tacksamt är då att mormor och morfar finns nära.

 

I framtiden kommer Sara även att kunna titulera sig båtpendlare då familjens nästa stora projekt är att förflytta sig ut i skärgården och bygga sitt drömhus på Sturkö.

 

Sara älskar mat och nya smaker i alla dess former, allt från foodtrucks på festival till en avsmakningsmeny på en finkrog. Hon spenderar gärna ledig tid med att laga mat och baka.

Gustaf Johansson

Bakgrund

Gustaf är vår energiska och otroligt glada projektledare som kommer leda vårt arbete i Stockholm. Han har hjärtat i Karlskrona och är uppvuxen där men har genom jobb som Production Manager på Ryska Posten och sen genom att under flera år driva sitt eget bolag i Stockholm fastnat där och etablerat sig. Även om han titt som tätt hängt med oss under somrarna och hjälpt till under båda Hasslöfestivalen och Skärgårdsfesten! Han har en ovärderlig kompetens och erfarenhet från att ha arbetat med några av Sveriges starkaste varumärken.

Arbetsuppgifter

Gustaf kommer leda vårt arbete i Stockholm både som projektledare men också ibland som produktionsledare på fält. När det handlar om stora etableringar och aktiveringar är Gustaf en ovärderlig tillgång. När han inte sitter och planerar eller dirigerar arbete på produktionsplatsen sätter han sig bakom ratten på våra tunga fordon.

Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt.

Skryt

Ja, det är mycket man kan säga om Gustaf och hans stora leende. Men att han är jäkligt vass på att bygga saker och att planera ihop logistik på bästa sätt, det stämmer bra! Men viktigaste för oss är ju att vi äntligen har fått någon riktigt duktig atlet på kontoret. Vad än Gustaf själv säger så måste ju ändå en 219e plats på Vasaloppet räknas som något att skryta om.

Familj

Gustaf eller Lill-Gurra som han också kallas har nyligen blivit tvåbarnspappa och leker och gosar gärna med sina små Albert och Ingrid. Frun Linnea träffade han när han jobbade på Ryska Posten och de delar intresset för sport och friluftsliv. De spanar nu efter nästa bostad i Stockholm. När de är i Karlskrona bor de gärna över hos familjen ute på Möcklö.

Magdalena Hammarstedt

Bakgrund

Magdalena kommer senast från Kreation reklambyrå i Kalmar. Hon började sin bana som webbdesigner men sadlade ganska snabbt om till grafisk formgivare. Hon har läst bla kommunikation, färglära och grafisk formgivning på Mitthögskolan i Sundsvall, Linneuniversitetet i Kalmar och Berghs i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Magdalena är grafisk formgivare och älskar kombinationen bild, färg och text. Hon brinner för att typografin ska göra texten läsvärd i små och stora produktioner. Hon tycker att detaljerna är viktiga för att få till helheten.

En tidig morgon, när vattnet är spegelblankt, himlen klarblå och solen har precis gått upp. Båten är fulltankad, frukosten är packad och skidorna är med. På vägen ut till en ö i Bergkvaras skärgård ser man sälarna som ligger och solar sig på sina stenar. Efter en härlig frukost blir det en runda på vattenskidorna, en underbar start på dagen.

Skryt

Magdalena startade Bergkvara Cykelsafari för att lära känna några av alla Bergkvara-bor som bor där. 2018 var det 11:e året med ca 100 deltagare, så man kan summera att det är väldigt uppskattat.

Familj

Magdalena bor i Bergkvara, mitt mellan Karlskrona och Kalmar så henne kommer ni träffa på våra kontor i båda dessa orter. Hon bor i hus  med sin man Lars och sina två barn och i Bergkvara finns hur mycket släktingar som helst. Magdalena vill att det ska hända saker hela tiden och är därför med och arrangerar Bergkvaradagen med Bergkvara samhällsförening. Hon är innebandytränare i Slätafly och träffar varje vecka många härliga ungdomar, hon tränar även innebandy själv varje vecka med sitt eget kompislag Vasa. Hon älskar att åka slalom och har ett förflutet som skibum i Saalbach för väldigt länge sedan.

Christopher Landin

Bakgrund

De senaste åren har Christopher följt sitt hjärta och flyttat från Köpenhamn till Gullholma tillsammans med sin flickvän Simone. Han har mångårig byråerfarenhet och en lång konstnärsbakgrund. Christopher har också hunnit studera fotografi i tre år vid Högskolan för fotografi, Göteborg.

Vid sidan av sitt yrkesliv har Christopher tillsammans med Simone drivit ett konstnärsresidens från deras gård och har fortsatt ägna sig åt konst i en rad olika former.

Arbetsuppgifter

Christopher är en levnadskonstnär med en positiv inställning till livet som försöker bidra till en bättre värld genom formgivning och trädgårdsodling. Och på jobbet är Christopher en viktig pusselbit i vår ateljé. Hans arbetsuppgifter består främst av grafisk produktion, grafisk formgivning och så ofta tillfälle ges fotografering.

Det ger en fantastisk känsla att veta vilka underbara projekt man kan ro i land när man arbetar tillsammans med andra <3

Skryt

Det var otroligt roligt att öppna upp vår utställning med residenset Land404 för alla besökare. En dag med konst och kultur som avslutades med DJ’s i vår ladugård.

Vår vision var att skapa konst på landsbygden för att flytta fokus från storstäderna och bidra med kulturella upplevelser för en publik som kanske inte vanligtvis går på utställningar.

Christopher är även stolt över att ha ställt ut sina fotografier och installationer på bland annat Hasselblad Center, Röda Sten Konsthall och Supermarket Art Fair.

Familj

Christophers familj består av flickvännen Simone, hunden Frida och katterna Minou, Britta och Silvan. I Gullholma bor de nu i ett gammalt hus tillsammans med sina djur och strävar efter att bli så självförsörjande som möjligt efter de förutsättningar som finns.

På fritiden älskar Christopher att leta svamp, åka runt till Blekinges alla naturreservat och väl hemma producerar Christopher elektronisk musik som ibland blir till fysiska släpp på vinyl. Han får gåshud av storslagen natur och spännande ljudupplevelser.

Skulle väl aldrig kalla sig själv galen men kanske när han tillsammans med några andra skaffade en husbil från ‘79 innan de hade körkort och använde den som morot för att få det gjort och sedan sålde allt de ägde och gav sig ut på en resa i Europa några månader!