Måns Zelmerlöw i Kristianstad

23/3 kl. 19.30

Plats: Kulturkvarteret, Kristianstad

Köp biljett!

Första konserthusturnén någonsin för Måns Zelmerlöw, våren 2023!

 

Nu presenteras äntligen Måns Zelmerlöws första konserthusturné. Under mars och april 2023 kommer Måns att besöka över 20 svenska städer och framföra sin musik inför sittande publik. Den 23 mars kommer Måns till Kulturkvarteret i Kristianstad!

 

” … de känns otroligt kul att få ta med mig mitt fantastiska band och möta publiken på ett helt nytt sätt, ser så mycket fram emot vårens turné”
– Måns

 

Innan dess ser vi Måns tillsammans med Carola under deras glittrande julturné “A Grand X-mas” som kommer besöka några av Sveriges största arenor ända fram till jul. För bara en vecka sen släppte de även tillsammans den helt nyskrivna jullåten “Let’s Sing (It’s Christmas Time)”.

 

Måns är ständigt aktuell och medverkar också i årets upplaga av TV4’s Så Mycket Bättre där han tolkar några av våra stora svenska artister. Hittills har han släppt låtarna “Faller” som är en tolkning av Molly Hammars “Tell Her” och “Sober”, en tolkning av Norlie KKV’s “Mer för varandra” och Hatar Dig” som är Daniela Rathanas stora låt.

 

”Det ska bli så otroligt kul och fint att se Måns ihop med sitt grymma band på konserthus- och teaterscener runtom i Sverige. Det blir en fantastisk möjlighet att se en av våra absolut mest folkkära artister i ett intimare format.”
– Ida Helmerson, Paraply.

 

Passa på att förgylla din kväll med ett besök i Café & Bistro! Här kan du äta en god bit mat eller ta en god drink  innan eller efter konserten.
För att titta på kvällens meny besök kulturkvarteret.com. Bistrons öppettider är kl. 17.00–22.00.

Boka ditt bord snabbt och smidigt via e-post – Cafebistro@kulturkvarteret.com

 

Tider:
Dörrar foajé – 18.30
Dörrar salong – 19.00
Konsertstart – 19.30

Köp biljett!