Live i vardagsrummet – Ellen Krauss

22/4 kl. 21.00

Plats: The Pot, World Trade Center, Karlskrona

Köp biljett!

En lördag i månaden under hela våren bjuder Paraply och The Pot in till intima, exklusiva konsertkvällar i vardagsrummet på The Pot. Välkommen till Karlskronas nya mötesplats för magiska kvällar med musik, mat och dryck i fokus! Den 22 april gästas vardagsrummet av Ellen Krauss.

 

Ellen Krauss är en klassisk singer songwriter. Men kanske egentligen mer än så. Hjärtat på utsidan finns där, likaså känslan för popmelodier, den lågmälda intensiteten, förmågan att få det småskaliga upplevas storslaget. Men för Ellen Krauss handlar det också om att hon vuxit upp mitt i musiken dessutom med avsevärd framgång och att publiken har kunnat följa det, i princip, i realtid. Allt det där hörs extra tydligt på Ellen Krauss kommande nya album, som äntligen släpps i vår. Med den i ryggen ger sig Ellen Krauss ut på turné i landet, med nio stopp i Sverige.

 

Ellen Krauss hade sitt genombrott med debutsingeln The One I Love, som nu har lyckats nå över 23 miljoner streams på Spotify. Med en otrolig röst, närvaro, mod och en medfödd känsla att beröra sina lyssnare har hon snabbt blivit en av pop Sveriges nästa stora framtidsnamn; inte minst genom 2020 års debutalbum ”Pearl”.

 

Klockan 21.00 den 22 april äntrar Ellen Krauss scenen i The Pot’s vardagsrum!

 

För en magisk helkväll erbjuds innan konserten napolitansk pizzabuffé och bubbel från kl. 18.00 på The Pot’s innergård.

 

Hålltider
Pizza & Bubbel på innergården – 18.00 – 20.30
Insläpp vardagsrummet – 20.30
Konsert – 21.00

 

Biljettpris
Konsertbiljett – 395kr + serviceavgift
Konsertbiljett, napolitansk pizzabuffé & ett glas bubbel – 595kr + serviceavgift

Köp biljett!