Kontakt

Vi som jobbar på Paraply har olika erfarenhet och därmed olika infallsvinklar. Vi är kvinnor och män. Vi är organisatörer, visionärer, musiker och marknadsförare i en väl vald salig blandning. Vi kreerar, analyserar, planerar, projektleder och producerar.

Kontor

ronnebygatan45-karlskrona

Karlskrona
Ronnebygatan 45
371 41 Karlskrona
0737-07 77 25

kalmar

Kalmar
Åbrandtsgatan 11
392 44 Kalmar
0709-75 10 55

Vårt team

Shervin Mutavelli Logistik och lageransvarig

Sara Kroon Produktionsledare

Robin Åkerman

Arbetsuppgifter

Robin är den sammanhållande kraften mellan Paraplys olika delar. En operativ och säljande VD som älskar att vara mitt i smeten. Med en outgrundlig passion för varumärken, fulländade evenemang, episka upplevelser, teknik och framtidens möjligheter tar han gärna initiativ till hur vi på Paraply, så väl som våra kunder, utvecklar sina verksamheter.

Bakgrund

Robin var med och grundade Paraply 2008. I övrigt har han under hela sitt liv hållit på med allt mellan himmel och jord. Med ursprung i en entreprenöriell familj korsade vägarna redan i tidig ålder både evenemangs-, restaurang- och fastighetsbranschen. Första styrelseuppdraget kom i en lokal musikförening som 7-åring där passionen för olika slags upplevelser tog fart på allvar. Robin har sedan dess tagit examen på Handelshögskolan i Stockholm, drivit modebutiker i Stockholm samt turnerat som musiker i vida världen med en rad finfina artister och band. Innan Paraply grundades drev Robin egen konsultverksamhet med uppdrag inom strategi, affärsutveckling, marknadsföring, projektledning och evenemang.

I samband med att vi grundade Paraply var jag och några vänner på U2:s galna 360-turné i Paris. Efter en oförglömlig konsert ville vi toppa kvällen med besök på ett av världens mest berömda hotell och hamnade självklart på Hôtel Ritz. I The Bar Hemingway drack vi drinkar från en av världens mest berömda bartenders och fick samtidigt en berättelse om hotellets historia. Bartendern Colin Peter Field förklarade sin vision om varje drink som lämnar hans hand ”To always deliver, at least, on top of customer’s expectations and dreams”. Det satte fingret på resan vi precis hade påbörjat. Sedan den dagen har vi på Paraply eftersträvat att göra precis det.

Skryt

Robin har haft den fina möjligheten att vara med och ta emot samtliga priser Paraply har tilldelats genom åren. Om du är nyfiken kan du läsa mer om detta under ”Case”. Han har även fått Svenskt Näringslivs pris ”Blekinges Mest Företagsamma Människa”. Han är väldigt stolt för sitt SM-guld i beachhandboll.  Robin sitter även i styrelsen för Visit Blekinge AB och har varit med och startat Karlskrona Pride.

Familj

Robin packar gärna in familjen i bilen och åker till en avlägsen plats utan mottagning. I bilen finns världens mest underbara och förstående flickvän Malin, sonen Manfred och hunden Vilja. Mamma, pappa, syster Angelica och systersonen Malcolm får gärna följa med också.

Malin Törnquist

Arbetsuppgifter

Malin är en av våra projektledare på kontoret. Hennes uppgift är att leverera attraktiva upplevelser och evenemang och se till att våra uppdrag hela tiden utvecklar och förhöjer upplevelsen för våra kunder. Hennes arbete kräver såklart stenkoll på både trender och utmaningar på marknaden.
Malin ansvarar för våra liveproduktioner och lägger även mycket kärlek på verksamheten i Karlskrona Konsthall med målet att blåsa liv i en fantastisk arena som alldeles för få har upptäckt. Malin ansvarar också för en del av vår digitala kommunikation och har förmågan att vara både strukturerad, fokuserad och samtidigt ha tusen bollar i luften.

Bakgrund

Malin kommer från musikbranschen och har en lång och gedigen musikkarriär i bagaget. Hon är en utbildad sångpedagog som valde musik- och turnélivet före läraryrket. Malin har tidigare jobbat både i event- och restaurangbranschen. När Paraply blev ett faktum och etablerade sig i Karlskrona, fanns det inga andra alternativ än att flytta från Stockholm och ge företaget all tid och kärlek.

När jag ser den hängivna publiken hänga över kravallstaketet längst framme vid scen. När tårarna rinner och skriken skjuter i höjden. När mannen i hatt äter sin femte langos och den dansande kvinnan i rött somnat i en fatboy-säck framför Parkscenen. När någon säger att detta var den bästa festivalen vi någonsin spelat på, och när vår personal hellre sitter kvar och hänger istället för att gå hem. Då känner jag att det vi gör är något bra... och att jag älskar mitt jobb

Skryt

Malin har skakat hand med Keith Richards, vunnit ett USM-guld i kulstötning, tagit en kaffe med Dolly Parton och varit förband till Celine Dion. Malin har grymma matkunskaper och är hjärnan bakom många av Paraplys framgångsrika matkoncept.

Familj

Malin har rötterna i den Skånska slätten men flyttade till Karlskrona för jobbet och kärleken. Hon bor med sambo, barn och hund i ett hus mitt i stan. Familjens stora passion är mat, resor och musik – allt som får hjärtat att slå ett extra slag. När hon inte jobbar dricker hon bubbel och går på Zoo.

Stefan Andersson

Arbetsuppgifter

Stefan är ansvarig för vår marknadsavdelning och reklamateljé. Han jobbar dels med vår egen men också med våra kunders kommunikation.
Strategisk marknadsföring har alltid legat Stefan varmt om hjärtat. Han brinner för att ge alla våra projekt en tydlig analys och en hållbara strategi. Att först mejsla fram en tydlig målgrupp och sedan ge uppdraget en affärsmässighet innan man börjar idé- och konceptutveckla.
Stefan skriver det mesta vi publicerar och kommunicerar i vårt namn i Sociala Medier. Det är även han som producerar merparten av vårt kommunikationsmaterial. Allt från enklare trycksaker till hela magasin. Från kommunikationsstrategier och grafiska profiler till kompletta webbplatser.
Stefan tar även alla våra bilder.

Bakgrund

Stefan har lång erfarenhet av reklam och marknadsföring. Han har tidigare jobbat på tidningsförlag med dels tidningsformgivning men också med utställningar och evenemang.
Innan han var med och startade Paraply produktion jobbade han som Art Director på reklambyrå i tio år.

Jag minns att håret i nacken ställde sig rakt upp när Joakim Thåström klev fram ur skuggorna och greppade mikrofonen. Det var en overklig och nästan paralyserande känsla. En känsla som är omöjlig att uppleva om man inte gör det på plats och på riktigt.

Skryt

Genom åren har Stefan varit delaktig i flertalet prisvinnande reklamkampanjer. 2011 utnämndes Paraply till ”Årets Marknadsförare” på Guldeken-galan och 2016 fick vi pris som ”Årets Nyskapare” av Livemusik Sverige.

Familj

Stefan är gift med Ulrika, pappa till Sebastian och bor i ett hus strax utanför Karlskrona. Stefan vurmar för 50 och 60-talsdesign och lyssnar så ofta det går på musik. Helst livemusik.
Han dricker gärna en bra öl och ser alltid till att det är gurka i hans Gin Tonic.

Hugo Aronzon

Arbetsuppgifter

Hugo jobbar i vår reklamateljé där han ansvarar för det mesta som har med vår och våra kunders digitala närvaro att göra. Från strategier och UX-design till digitala koncept. Hugo vurmar för den speciella magi som uppnås i skärningspunkten mellan det analoga/digitala och försöker alltid att sätta användaren i första rummet.

Han gillar oreserverat innovation, trender och ny teknik och det är därför Hugo emellanåt jobbar med våra vänner på Hyper Island. Hugo projektleder även projekt med tydlig koppling till det digitala.

Bakgrund

Hugo har flera års erfarenhet inom strategi, design, UX och kundansvar från olika Malmöbaserade webb och reklambyråer. Han har även gett Älmhult en ärlig chans under sin tid på IKEA Communications och är från början utbildad på Hyper Island i Karlskrona.

Att inte behöva kompromissa med val av arbetsplats när vi bestämt oss för att flytta hem till Karlskrona är nog det som överraskade mig mest. Fantastiskt att en förhållandevis liten stad bjuder företag som levererar på extremt hög nivå, även i en nationell jämförelse.

Skryt

Varit en del av flertalet “site of the day” AWWWARDS. Hävdar med bestämdhet att han är släkt med familjen Bernadotte.

Familj

V70, radhus på Hästö en bit utanför Karlskrona, sambo med Sofie och pappa till Greta och Bo.
Gillar att fotografera, bjuda på middag och hänga på sommarstället på Aspö i Karlskrona skärgård.

Cajsa Augustzén

Arbetsuppgifter

Cajsa är vår Kalmarbaserade projektledare som på sikt kommer ta med sig Paraply och allt vad vi kan erbjuda till denna nya spännande marknad. Cajsa driver projekt från start till mål och brinner för mötet mellan människor och organisationer. Att tillsammans med kunder skapa hållbara visioner och att hitta kreativa sätt att genomföra dem på är Cajsas ständiga målsättning. Hennes motto är “det lilla extra”, vare sig det gäller att servera en vanlig ostfralla eller en fem dagar lång konferens.

Bakgrund

Cajsa har en mångsidig bakgrund inom projektledning, event och HR. Den röda tråden har alltid varit möten mellan människor och att utveckla andra. Innan Paraply har hon jobbat på Almi Företagspartner med företagsutveckling och senast på konsultbyrån McKinsey & Company där hon jobbat inom deras Professional Development-avdelning.

Jag har genomfört mängder av olika utbildningar och konferenser de senaste åren i både stor och liten skala. Jag älskar känslan av att få vara med från första kreativa tanken till att kunna blicka tillbaka efter eventet och se resultatet efter allt hårt jobb.

Skryt

Något Cajsa gillar är att förändra och att hitta lösningar. Ser hon något som inte känns rätt eller fungerar kliar det i fingrarna för att göra något åt det. Det har gjort att hon många gånger hamnar i roller eller på jobb där just utveckling står i fokus. Det har till och med gått så långt att hon fått en hedersmedalj för sitt engagemang i förändringsarbetet kring jämställdhet och mångfald på Växjö universitet!

Familj

Cajsa kommer ursprungligen från Karlskrona men har efter några vändor i bland annat Luxemburg, Holland, Växjö och senast i Stockholm bestämt sig för att flytta hemåt. Drömhuset inköpt i Kalmar. Cajsa är gift med Olof och har två barn, Greta och Sixten. Cajsa är en aning petig när det gäller både mat och dryck. Ska man bjuda på något så är det bubblig äppelmust eller Mojitos som gäller. Väljer nog dessutom korv och makaroner före gourmetmat även om hon innerst inne önskar att hon var en foodie.

Atina Bracin

Arbetsuppgifter

Atina arbetar som produktionsledare hos oss på Paraply. Det innebär att hon tillsammans med sitt team planerar, leder och driver projekt på bästa tänkbara sätt. Hon är som de flesta produktionsledare stresstålig men Atina är dessutom kreativ och levererar alltid idéer. Hon har sinne för struktur och har stenkoll på processer, tider och budgetar. Hon dubbelkollar allt och är orädd för utmaningar. Hon är dessutom yngst på kontoret och frågar man henne är hon även roligast.

Bakgrund

Efter fem års universitetsstudier, en examen och massa år inom krogbranschen har hon arbetat med marknadsföring, management, utvecklingsstudier, projekt och produktionsledning åt bl.a. Ryska Posten Event och Svenska Ishockeyförbundet Tre Kronor.

Jag skattar mig lycklig över mitt yrkesval. Jag vet aldrig vilken dag i veckan det är för trots slit, ångest, noll fritid så är jag med och jobbar för lycka och förändring. Saker som människor längtar efter att få gå på, dricka eller dansar till. Det är lyckligt och viktigt. Vi påverkar. Helt opretentiöst och äkta. Det är värt allt för mig.

Skryt

Utöver att vara roligast på kontoret så har Atina höga krav på sig själv i sin akademiska och yrkesmässiga karriär. Hon har arbetat med PR i New York inom NYFW. Mest stolt är hon över fightpriset hon fick för över 10 år sedan, sitt slit och fridykningen.

Familj

Atina lever tillsammans med Nicke, en ishockeyspelare från Norrland. Hon lagar gärna mat åt familj och vänner, reser gärna till natur och kultur, och har dansat sen barnsben så hon klubbar gärna och ofta. Hon brinner för adrenalinkickar och djurens rättigheter. Fri är det bästa ord hon vet. Hon hoppar bungyjump, fridyker och lever efter devisen “Nothing is wrong if it feels good”.

Shervin Mutavelli

Arbetsuppgifter

Shervin ansvarar för vårt lager och våra transporter och ser till att allt vi behöver är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Han är en multikonstnär som kan allt från att laga bilar till att snickra möbler och laga mat.
Ordning och reda är en förutsättning för Shervins arbete och ingenting lämnas åt slumpen eller görs med vänsterhanden.
Shervins arbetsuppgifter kräver god struktur men också flexibilitet, mycket muskler och en positiv inställning.

Bakgrund

Shervin har arbetat som tekniker inom el- och vatteninstallation på sin fars företag i Iran. Han har också jobbat som bilmekaniker och har ett brinnande intresse för fordon. Shervin pratar mer än fem språk och sjunger lika bra på all fem…

Perfekt - inget annan duger

Skryt

Shervin är stark. Ruskigt stark.

Familj

Shervin och hans familj kommer från Teheran. Han kom till Sverige 2009 och bor min sin familj i en lägenhet utanför stan. Shervins största hobby är att träna och umgås med sina vänner. Överst på önskelistan står motorcykelkörkort och en cruisingresa genom Europa.