Jobba hos oss

Att jobba på Paraply är en resa, en fartfylld och kreativ resa. Hos oss är det högt i tak. Vi siktar alltid högt. Både när det gäller idéhöjd men framförallt när det kommer till ambitionsnivå.

Vi är en grupp innovatörer, strateger och kommunikatörer. Vi jobbar med allt från företagsevent och eventturnéer till destinationsutveckling och rena marknadsföringsuppdrag. Helst i nån sorts effektiv kombination.

 

Det finns en speciell anda här hos oss, den sitter lite i väggarna. Kort kan man säga att det handlar om ambitionsnivå och att skapa magi.

 

Sedan vi började jobba ihop 2008 har vi gjort hundratals produktioner och vi har under de här åren tagit en marknadsledande position i sydöstra Sverige. Exakt vad vi gjort ser du några exempel på under fliken Case och hur vi jobbar kan du läsa mer om under Om Paraply. Är du nyfiken på oss som redan tagit plats under paraplyet kan du läsa mer under Kontakt.

 

Låter det som vi har kul? Det har vi! Är du nyfiken på nya utmaningar och vill skapa framtidens upplevelser med oss får du gärna höra av dig. Vi lyssnar och läser alltid när någon visar intresse. Det är inte alltid vi har något ledigt jobb men alla som hör av sig och vill vara med på resan finns i våra minnen.

Just nu söker vi:

Produktionsledare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer auctor nunc nec mi rhoncus convallis. Duis ac metus nec nunc iaculis posuere. Ut vehicula est id ligula porttitor, vel hendrerit quam vehicula. Integer eget viverra enim. Pellentesque in purus mattis, sodales magna et, rhoncus odio. Mauris dictum rutrum hendrerit. Donec id egestas odio. Ut tristique a eros quis.

Läs mer och ansök