Vi söker en slipad formgivare
till ateljén

Vårt team behöver stärkas upp med en stilsäker, engagerad och noggrann grafisk formgivare. Hos oss arbetar du med omväxlande och spännande uppgifter i vår ateljé. Som vår nya formgivare kommer du att skapa visuell kommunikation i alla kanaler, dels för våra egna event och produktioner men även en hel rad externa kunder.

 

Vi söker en idérik person med stort engagemang och som är sugen på att hänga med på vår fantastiska resa. Du är kreativ, flexibel och prestigelös. Du behöver ett antal års erfarenhet som grafisk formgivare, med fördel från marknadsavdelning, reklam-, kommunikationsbyrå eller liknande. Du behärskar att producera material för både print och digitala kanaler. Givetvis är du en van användare av programvaror som InDesign, Photoshop och Illustrator. Du har relevant utbildning eller erfarenhet inom grafisk formgivning och är i grunden intresserad av design och nyfiken på användarupplevelsen, nya teknologier och plattformar.

 

För dig är service en självklarhet och du måste ha en stark passion för ditt arbete och din yrkesroll. Du är självgående, noggrann, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra. Du bör även vara intresserad av nya trender och vara nyfiken på att analysera din omvärld och en förmåga att sätta dig in i målgruppens perspektiv. Det är viktigt att du trivs med att ta ansvar och självständigt driver dina arbetsuppgifter framåt på ett strukturerat sätt och leverera inom uppsatta tidsramar. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 

Du kommer att ingå i vårt team av visuella kreatörer i ateljén där det redan sitter formgivare, fotograf och filmskapare. Din roll kommer att vara anpassningsbar utifrån din kompetens och erfarenhet, våra behov och dina egna önskemål.

 

Företaget Paraply produktion föddes då några av oss insåg att vi älskade upplevelser och de mekanismer som styr hur människor reagerar på olika intryck. Sedan 2008 har vi gjort hundratals uppdrag tillsammans. Ibland i helt egen regi men ofta också på uppdrag av företag eller organisationer. Alltid med ambitionen att leverera något som stannar kvar länge i minnet hos mottagaren.

 

Vi är ett gäng innovatörer, strateger och kommunikatörer som brinner för att skapa spännande kommunikation och minnesvärda upplevelser. Att jobba på Paraply är en resa, en spännande, fartfylld och kreativ resa. Hos oss är det högt i tak och vi siktar dessutom alltid högt, både när det gäller idé och ambition.

 

Paraply har tagit en marknadsledande position som upplevelsebyrå i sydöstra Sverige och stolt mottagit flera olika priser. Vi jobbar omväxlande med egna produktioner som välbesökta festivaler och spännande konsertkoncept av varierande storlek men även med spetsig och kreativ kommunikation åt kunder som Enkla Elbolaget, Blekingetrafiken och Länsförsäkringar.

 

Läs mer om hur vi jobbar och tänker samt se några exempel på vad vi gjort. Du är säkert nyfiken på oss som redan jobbar här på Paraply också.

 

 

Exempel på kunder:

Blekingetrafiken, Roxtec, Telenor, Länsförsäkringar Blekinge, Bahco, Enkla Elbolaget och Karlskrona Kommun.

 

Kontakt:

Skicka din ansökan, ditt CV, och gärna några exempel på vad du gjort tidigare till: jobb@paraplyproduktion.se

 

Övrigt:

Tjänsten är heltid och tillsvidare, i första hand med placering i Karlskrona men vi är öppna för andra lösningar. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten tillträds omgående eller enligt överenskommelse.